Τρόποι Πληρωμής και Αποστολής

Για την πραγματοποίηση της παραγγελίας στο www.italent.gr απαιτούνται η ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της σύμβασης πώλησης και των όρων χρήσης, ιδίως τη συλλογή και όπου απαιτείται τη χρήση προσωπικών δεδομένων.

   Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.italent.gr διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

   1. Με τη χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Το www.italent.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω του συστήματος της Viva Wallet και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail. Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

   2. Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση της αντικαταβολής ο πελάτης χρεώνεται το κόστος των μεταφορικών και της αντικαταβολής όπως αυτό αναφέρεται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

   3. Με κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας του πλήρες ποσού πληρωμής: Τράπεζα Πειραιώς, Αριθμός λογαριασμού IBAN: GR39 0172 0410 0050 4109 5831 334, Δικαιούχος: Onfield ΙΚΕ. Με αιτιολογία: το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας σας. Μετά την κατάθεση του ποσού, στείλε μας αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο sales@italent.gr ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της πληρωμής εντός χρονικού διαστήματος 72 ωρών η παραγγελία σας θα πρέπει δυστυχώς να ακυρωθεί.

     Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την εταιρεία πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του για τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης, της διάρκειας ισχύος και της τιμής της ενδεχόμενης προσφοράς και το δικαίωμα υπαναχώρησης.

     Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει ηλεκτρονικά αντίγραφο της παραγγελίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) που έχει δηλώσει κατά την καταχώρηση της παραγγελίας του,  το οποίο περιλαμβάνει την λεπτομερή περιγραφή των εμπορευμάτων της παραγγελίας και έναν μοναδικό κωδικό, με τον οποίο θα μπορεί να παρακολουθήσει την πρόοδο και εξέλιξη της παραγγελίας του.

     ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

     Τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 60 ευρώ ισχύουν στην περίπτωση που ο πελάτης εξοφλήσει την παραγγελία του με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας ή κατάθεση στον λογαριασμό της εταιρείας.

     Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μόνο εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος μέσω των εταιρειών ΕΛΤΑ Courier και ACS, στις παρακάτω αναφερόμενες προθεσμίες.

     ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

     Εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από τη λήψη της παραγγελίας, για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί έως τις 17.00 της ίδιας ημέρας.

     ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

     Εντός τεσσάρων (4) εργάσιμων ημερών από τη λήψη της παραγγελίας, για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί έως τις 17.00 της ίδιας ημέρας.

     ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

     Εντός έξι (6) εργάσιμων ημερών από τη λήψη της παραγγελίας, για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί μετά τις 17.00 της ίδιας ημέρας.